İstanbul Üniversitesi

Baltalimanı Sosyal Tesisleri

İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesislerin'nin gözbebeği olan Baltalimanı Tesisleri İÜ’nün yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerini layıkıyla ağırlayan, İÜ’nün marka değerini dışa yansıtan kurumların başında geliyor. Sosyal Tesislerin omurgasını oluşturan Baltalimanı Tesisleri, verdiği 5 yıldızlı hizmet anlayışıyla üniversitenin gururu olmayı sürdürüyor. Tesislerin çağdaş ve modern bir düzeye ulaşması için her geçen gün daha fazla emek sarf ediyoruz.

Misyonumz ve Vizyonumuz

İstanbul Üniversitesi mensupları, emeklileri, öğrencileri, mezunları, eş ve çocukları ile kanunen bakmakla yükümlü oldukları bireyler ve diğer kamu kurum mensuplarının genel ihtiyaçlarını imkanları ölçüsünde uygun bedelle ve sağlıklı bir şekilde karşılamayı ilke edinmektir. Çağdaş teknolojiyi yakalamış, temiz, modern binalarda kaliteden ödün vermeden talep ve memnuniyeti sürekli arttırmaktır.